Julekalender 15. desember - julekulebonanza - med maler

by - 09:00

 Det finnes et utall av forskjellige typer julekuler man kan lage. Man kan enten pynte ferdige kuler, delbare kuler, eller lage egne papirkuler som her.

Her er det brukt Prima sin Christmas Sparkle kolleksjon. Det er også brukt diecuts fra samme serie. Alle kulene er hengt opp i en snor. Denne snoren har en stor perle i den ene enden, som er festet inne i kulene. Kulene henger dermed trygt, uten å falle av tråden. Disse kulene kan jo også fylles med litt snop om man ønsker det, og ikke limes helt sammen i toppen.


Kule nr 1

Denne kulen er det flere som har laget i det siste. Utgangspunktet mitt for kulen, er lagt ved under bildet av kulen.




Blomstene er laget med Heartfelt sitt Classic Rose sett. Blomstene er laget i Vellum og de har fått stemplet kantene av kronbladene med sølvstempelpute. Midten har fått et dryss med glasskuler i sølv. Bladene er dieset ut med ulike bladdies, blant annet fra LDRS, i sølvark.



Kule nr 2

Denne kulen er laget litt lik som tidligere kule, men den er dradd litt lenger i bunnen. 

Den rosa rosen, er laget i vanlig kartong, med Heartfelt sitt Classic Rose sett. Her har også blomstene fått litt rosa Worn Lipstic, distress ink i midten.


Kule nr 3

Denne kula har basis i to ulike trekanter. Den blir utrolig nett og søt i formen.



Svirlene, er en veldig gammel dies.




Kule nr 4


Denne kulen har basis i trekanter og firkanter. Denne blir også veldig søt, men ser nesten ut som en liten boks med avrundete hjørner


Her er det også pyntet med ganske store trepynt som har form som snøflak. Disse er delt opp litt og festet bak blomstene.



Kule nr 5

Denne kulen er laget med utgangspunkt i et sett med like trekanter. 



Det er brukt samme typer blomster og diecutspynt som i kulene over.




Ønsker dere en riktig god førjulstid videre.

Ved siden av disse vakre julekulene som Kirsten har laget over, så har vi også laget noen veldig enkle noen som krever striper og 



You May Also Like

0 kommentarer