Julekalender 24. desember - God jul fra Hobbykunst-jentene

by - 09:00

 Da er siste julekalender dag her, og vi har valgt å bruke denne luken til først å takke dere for den utrolig fine mottakelsen og den fine skryten vi har fått på årets julekalender. Det har vært utrolig morsomt for alle på designteamet å sette sammen prosjektene og få lov til å inspirere til mange hjemmelagde julegaver.

 Vi setter pris på alle som følger med i bloggen og på alle som handler hos oss! Dere gjør det mulig for oss å drive med drømmen vår, og alle på HOBBYKUNST teamet er takknemlig for hver og en av dere.

Ta gjerne en tur innom HOBBYKUNST i romjula


I løpet av 2020 og 2021 har vi sagt "hadet" til flere dyktige jenter på teamet vårt som er klare for nye utfordringer enten i jobb eller utdannelse, eller også kreativt. Hver og en av dem har inspirert oss masse, og vi takker Anita, Linda, Elin og ikke minst Tine for mange flotte bidrag.

Nå står 2022 for døren, og vi gleder oss til et nytt kreativt år med kurs, treff og gode samtaler i butikken på Karihaugen. Og det sammen med to helt nye jenter. Vi har vært så heldige å få med Benthe og Dawn som skal bli med oss videre inn i det nye året, og hjelpe oss med å spre interesse og gleden over den fantastiske hobbyen vi har :-)

Da gjenstår det å ønske dere alle

EN RIKTIG GOD JUL

og om vi ikke sees før nyttår, så ønsker vi dere alle et riktig godt nyttår.

Juleklemmer fra Connie & designteamet

You May Also Like

0 kommentarer