Julekalender 9. desember - dekorert fyrstikkeske

by - 12:12

 

Hvorfor ikke pynte opp til jul med dekorerte fyrstikkesker? Fine å ligge på bordet. Her har jeg tatt en bit permpapp som er litt større enn fyrstikkeskene (ca 9,8 cm for de fyrstikkeskene jeg kjøpte). Limer ark på begge sidene av permpappen og i dette tilfellet har jeg brukt ark fra den nye serien til Maja Design som kom nå i høst. Sparkle Ornaments og Die cuts. 

I tillegg har jeg brukt en julestjerne fra eget lager, og blad diesen er fra papirdesign. For og åpne fyrstikkeskene så jeg jeg brukt disse knottene fra Tim Holtz. 
DT Sissel Anita


Hei, Tine her. Nå har du sett at jeg har brukt Dovecraft sin Winter Wonderland serie på et produkt allerede, og flere kommer. Når jeg så denne diecutten fra Decoupage settet så visste jeg at jeg måtte lage en fyrstikkeske, dette er jo virkelig warm wishes. - DT Tine -

Jentene i butikken på Karihaugen har også kommet med bidrag til julekalenderen, og her har Franca og Connie laget et par fyrstikkesker med mønsterark fra Studio Light (eske med motiv) og Echo Park (blå eske). Tekstene er dies fra Papirdesign "La det snø" og "Julehilsen".God julekalender dag og god kreativitet! Heia hjemmelagde gaver :-)

Connie og Franca


You May Also Like

1 kommentarer

  1. Hærlig motiv på den øverste! Flotte små gaver og Hærlige farger!

    SvarSlett