Boks med lefse og te

by - 10:00

 Jeg har laget en liten innpakning for 2 pakker med Vestlandslefse og to poser med Pukka te. Jeg har brukt 2 ark fra Papirdesign - til utsiden av boksen har jeg brukt dette og til innsiden dette. Utklippsark er også fra Papirdesign og det samme er God jul diesen. Jeg har også brukt denne ramme diesen fra Spellbinders. 
Til selve boksen har jeg kuttet en bit kartong i 24,6 cm x 22,1 cm. Score på alle fire sider ved 2,8 cm og 5,8 cm og kutt vekk og inn som vises på bildet under. 


Så tok jeg lim på de små flappene og limte sammen basen til en boks. Jeg liker best å bruke flytende lim, men man kan også bruke tape. Grunnen til at jeg liker lim er at det da er lettere å justere om man skulle lime sammen litt skjevt. 


Lim sammen i alle fire hjørneneDeretter tar jeg lim på de ytterste flappene og bretter ned. Jeg har laget dobbel kant på denne boksen for at den skal bli stødigere. 


Deretter har jeg kuttet en bit som er 10,2 cm x 8,5 cm og jeg har scoret på 3 sider ved 0,8 cm og 1,6 cm. Kutt vekk de bitene som er merket med grått. 

Og bit nr 2 er kuttet 7 cm x 6,9 cm 
Lim fast i hjørnen og lim bit nr to på baksiden for litt ekstra støtte - gjør det også enklere å lime fast på lokket. 
Coveret til boksen er kuttet  en bit kartong i størrelsen 16 cm x 30,5 cm
Score på lengste siden ved 13,5 cm og 17 cm


Før man limer på mønsterark på lokket og i bunnen så limer man på en bit bånd. Jeg bruker å kutte litt ekstra lengde i tilfelle. Noen bånd trenger mer lengde for å få en fin sløyfe. 
DT Sissel Anita
You May Also Like

1 kommentarer