To ulike varianter av samme kortboks med Reprint - med mal

by - 10:00



I dag viser jeg to ganske enkle kortbokser, der hver boks er laget av et A4 ark med litt pynt. Boksene er bare enkelt lukket i toppen med noen bånd. Boksene har plass til en liten gave eller sjokolade i. Kanskje en innpakning av pengegave til konfirmanten eller en liten gave til kjæresten?


Boksene er enkelt pyntet. Begge boksene er laget med ark fra Reprint, men arkene er fra forskjellige kolleksjoner. Fotballene under teksten og sommerfuglene er klippet ut av mønsterark. Fotballen over stempelteksten er en trefigur. Charms her, er gamle charms som jeg har hatt liggende i en årrekke.

 

Til den røde kortesken med hjerteark er det brukt ark fra Reprint sin Love is in the Air serie. Motivteksten "Love changes everything" er fra Graphic 45 sin Mon Amor serie.



Korteskene er firkantede i bunnen. Jeg har brukt 5cm x 5cm i bunnen her.


Den andre boksen her er laget med Reprint sin Sportskolleksjon. Jeg synes denne er helt herlig til kort til den som driver med sport.



Teksten "Til en toppgutt" er fra Mathia sin stempelplate "Støvler". Bak det runde tekstmotivet, er det. brukt en krøll med hvit sytråd og utklipp av fotballer fra mønsterarket (baksiden). Hobbykunst har også andre fotballrelaterte ting som passer til dette papiret.



Teksten "Sjekk vipps" er fra stempelplaten Morten til Mathia design. Her passer denne boksen yppelig til konfirmasjonsgaven.

Mal på kortboksen













You May Also Like

0 kommentarer