Bøllete bestevenn

by - 10:00


I dag er det skikkelig innevær her på østlandet, og litt farlige kjøreforhold. For mange passer det med en inne og scrappedag.

Tim Holtz har langsert nye kolleksjoner som egentlig er gjenbruk av gamle dies. I den forbindelse har en av designerne hans, Jenn Sherkus, laget en tag som inspirerte veldig til denne tagen. 



Her er det brukt tykk papp med et gammelt mønsterark fra Tim Holtz, men Hobbykunst har mange andre mønsterark med samme grunge stil, for eksempel Studio light sin Grunge invention.  Pillow boxen er her laget med Silhouette og en gratis silhouettefil fra Silhouette Studio. Du har også mulighet til å lage slike bokser med et eget pregebrett og Til Holtz kommer med disse som dies.




Pillow boxen er kuttet ut i kraft kartong  Dene er embosset med en embossingfolder, etter at den er kuttet ut. Så har jeg gått over med distress ink, Fried Burlap, og svamp for å lage en distresset effekt. Tekststempelet "Til min bøllete bestevenn" er fra stempelplaten "Kjæledyr" fra Mathia. Den lille robåten, tannhjul og klippede skruer er fra klippearket Robotmania fra Hobbykunst


Inne i boksen er det brukt en liten haug av metallskruer, perler, charms og isoporkuler i sølv og gull. Det er laget et hull i toppen av taggen, og her er det festet striper med washi tape. i ulike farger og mønstre.



På bagrunnen her er det brukt revet biter av washitape med gullruter og med gullglitter. I kantene og på bakgrunnen, er det strøket over med Finnabair sin metallvoks i gull.

Ønsker dere en kreativ uke.



 

You May Also Like

0 kommentarer