Skattekiste - gaveboks med kort

by - 10:00

I dag har jeg laget en piratgaveboks med et kort. Disse to har form som en skattekiste. Her lagde jeg egentlig kortet først, og så ble det en 3D kiste i samme form. Kisten består av en eske med lokk.


Skattekisten - boksen, er laget i hvit kartong. Denne er dekket av treark. Kisten er ganske stor, så det går noen ark her til selve kisten. Her er det lagt på profiler i gullark. Her er det ikke fulgt noen oppskrift, eller mal, men alt er tegnet fra bunnen av selv.








Boksen er dekket med mønsterark inni også, og pyntet litt. Klistremerkeark er fra samme serie, Pirates fra Carta Bella.


Motivet i bunnen av esken er fra Journaling Cards, fra serien Pirates fra Carta Bella.. Her er det blandet litt med ulike bling, og sirkler stanset ut med Sirkelpunch og gullark. 



Kortet er formet som en skattekiste. Her er det brukt arket Scallywag Stripes - Pirates, fra Carta Bella. Det er lagt på gullprofiler. Motivet er listremerkeark fra samme serie, Pirates fra Carta Bella. Kortet lukkes med en liten hempe. 


Arket som er brukt inne i kortet er også fra serien Pirates Ahoy There Matey fra  Carta Bella. Inne i kortet er det skrivefelt. Dette er en diecut fra diessettet Fancy Rectangles & Layers Die Set
 

You May Also Like

0 kommentarer