Bursdagskort til en fisker

by - 10:00

Nå er det skikkelig høst, og her har jeg laget et bursdagskort til herre i skikkelig høststil. 

Hobbykunst har utrolig fine motiver til herrekort. Spesielt liker jeg disse fiske motivene fra motivarket fisketur. Her har jeg laget et kort med baksiden av fjorårets juleark, Papers for You - Snow On The Forest, litt for å vise at arkene man kjøper kan brukes på mange måter.



Den fine bursdagsteksten "Glem ikke at alderen sitter i hodet og at kunsten er å ikke tillate den å krype ned i kroppen" er fra Mathia design - XL Gratulerer med dagen


Bak motivet er det brukt en bit av et gammelt fiskegarn, kjøpt på et antikvariat. Den lille lykta er kuttet med Silhouette.


Innsiden av kortet er også pyntet. Med skrivefelt og litt tekst og motiv. Gratulerer diesen er en gammel dies fra Papirdesign. Her finner du mange tilsvarende dieser i butikken. Den nydelige lilla fuglen er fra klippearket Stamperia: Elements - Lavender. Bursdagsteksten, med "En liten fugl" er fra samme stempelplata som teksten på forsiden av kortet - Mathia design - XL Gratulerer med dagen


Baksiden av kortet er også helt helt enkelt pyntet med motiv fra motivarket fisketur. . Teksten her er hentet fra stempelplata Støvler - fra Mathia design.

Ønsker dere en gos høstferie.

 

You May Also Like

0 kommentarer