lørdag 17. desember 2016

Gaver og pynt i siste liten

En uke igjen til jul i dag. Er du litt i siste liten med julegavene? Hva med å pynte noen søte små trær? Disse er også supre å lage med ungene. 


Utgangspuntet er noen søte små trær av wire, fra Rayher. 


Rundt det første treet er det surret litt tykk hyssing. Hyssingen har fått et lite strøk med uttynnet lim, for at den skal feste seg i seg selv, og ikke dette av. Hyssingen har fått litt sticles glitter på seg her og der. Det er pyntet med granbar laget med Rayher dies og Mathia blomster. Det er også brukt noen isoporkuler og litt bling for å pynte.


Rundt neste tre, er det surret litt tynn hekletråd. Her er det pyntet med granbar laget med Rayher dies, Mathia blomst og en liten papperkakeform.


På det siste juletreet, er det surret papirstrimler rundt wire treet. Bruk litt decopage/multimate lim for å feste papiret. Det er pyntet med litt granbar laget med Rayher dies. Konglene er håndlaget og laget litt på samme måte som snurreroser. Det er også pyntet med litt gullperler og sticles. Treet har også fått på litt gesso i kantene.
Utstyr brukt:

Rayher: Wire tre - 6x7.5cm, 3 stk Mathia: Roser m/stilk, 15mm - Hvit Rayher: Fir cone and branch - Dies Rayher: Små dekor peppekake former 16/Pkg
Liquitex: Matte Gel Acrylic Medium Prima: White - Art Basics Heavy Gesso Mathia: Roser m/stilk, 15mm - Lys Blå-Hvit Stickles Glitter Glue - Mercury Glass

Laget av Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar