Shaker bokser med mal

by - 10:00

Her har jeg laget to shakerbokser. Boksene er laget etter samme mal. I bokser som dette kan du for eksempel legge et lite smykke. Sjekk ut Hobbykunst sine tips for betongsmykker i blogen. 

Disse boksene er laget for å passe til noen av Hobbykunst sine delbare kuler. Jeg har valgt de på 6 cm i diameter. Den første boksen er laget med  ark fra Maja design sin Nyhavn serie.  Dette er en klassisk Maja design serie som passer suverent til mange typer prosjekter. 


Blå shaker boks med rev


Den lille blå sommerfuglen er et utklipp fra et gammelt Kaisercraft ark. De små billettene under blomstene er fra Bo Bunny sin Cross Country - Whiteout Glitter. Hele arket er fullt av slike små billetter med glitter. Et fantastisk nydelig ark. 


Den lille Reven er fra et ark fra Alexandra Renke. Perlene inne i kuppelen over reven, er fra et gammelt perlekjede.




Lokket er laget omlag 4mm større enn selve boksen. Dette er en god dimensjon på lokket i forhold til boksen.



Rosa shaker boks


Denne rosa boksen har fått paneler med ark fra Prima sin Misty Rose kolleksjon, mens arket inne i kuppelen og sommerfuglen er fra Prima sin Moon Child kolleksjon. Inne i kuppelen er det lagt paljetter. Du finner et utvalg av paljetter i nettbutikken til hobbykunst.


Boksen er laget etter samme prinsipp som den første boksen. Lokket er 0,4cm større enn boksen. Panelene er laget 0,5cm mindre enn siden de dekker.



Blomstene til denne boksen er hjemmelaget.



Malen til boksen



Lokket består av to deler. Lim først sammen den øverste delen. Sett kuppelen/ den ene halvdelen av den delbare kulen inn i sirkelen i lokket, fra undersiden. Legg i paljetter, perler eller andre ting du vil ha i shakerboksen. Pynt med motiv på toppen av "Støtten til kuppelen (nederste figur). Lim inn støtten til kuppelen, inn i lokket slik at motivet synes under kuppelen. Nå kan du pynte resten av boksen.




You May Also Like

0 kommentarer