Gratulerer med nytt scrapperom

by - 10:00

 Connie på Hobbykunst er glad i å utfordre. Noen ganger tror jeg hun synes det er litt gøy å utfordre til de litt "umulige" oppgavene. Dette er nok en av de. Oppgaven var imidlertid litt inspirerende i seg selv. Oppgaven var å lage et lite scrapperom i en eksplosjonsboks. En liten "Gratulerer med nytt hobbyrom" kort/boks. Så her er resultatet mitt.Blomstene som er brukt er Prima sine - Magical Love/Magic Love Mulberry Paper Flowers, som er i en herlig grønntone. Fargene passer perfekt med disse arkene.Selve boksen er laget for hånd av hvit kartong. Bunnen her er 11cm*11cm, mens høyden er 10cm. Lokket er 3cm høyt, og er laget i 11,5cm x 11,5cm størrelse. Det er fint å beregne lokk 0,5cm større enn selve boksen. Da er det plass til ekstra paneler innimellom lokk og boks.

Arkene som er brukt her er Prima: Flirty Fleur - Pretty Birds Foiled og So Lovely Foiled.Langs alle kanter er det brukt sølvmetallark.


Inne i boksen er det laget et lite podium, hvor scrapperommet er montert. Hyllene er tegnet i Silhouette Studio og kuttet med Silhouette. Det samme er pulten og stolsete og rygg. Her er alt tegnet selv, fra bunnen av. Silhouetten og programmet hjelper deg ikke å designe slike ting. Det er egentlig akkurat det samme du må gjøre, dersom du designer og tegner det for hånd med blyant og linjal. Silhouetten hjelper deg bare å kutte ut det du har tegnet.


Scrapperommet er pyntet med litt ulikt stasj fra lageret hjemme. Litt perler, pepirbiter, charmssakser og små flasker.Teksten "Gratulerer" og "Nytt Scrapperom" med skygger, er designet i Silhouette Studio. I denne artikkelen kan du lese mer om hvordan du gjør det.


Ønsker dere en riktig god scrppeuke videre.


Scrappehilsen fra KirstenYou May Also Like

0 kommentarer