Lag en julekalender med fyrstikkesker

by - 21:00Har du lyst å lage en julekalender men ikke lyst å brette 24 esker og 24 lokk slik jeg gjorde i fjor? Hva med å bruke fyrstikkesker som base, og dekorere disse? Hobbykunst selger små fyrstikkesker i pakker a 12. 

Jeg har limt sammen 3 og 3 esker med dobbeltsidige tape og lim. Jeg bruker begge deler fordi jeg føler at tapen holder best, og limet gjør at jeg kan plassere eskene riktig før det er tørt. Jeg har plassert de slik at de står 3 og 3 sammen, men man kan også ha 6 stykk samlet. 


Baseark er Pomegranate fra Bazzill, dette er den fargen jeg bruker når jeg skal ha rødt til jul. På toppen av kalenderen har jeg brukt tredekor, Hobbykunst har disse til alle anledninger.


På hver side har jeg pyntet med ark fra julekolleksjonen 2020 til Maja Design, elsker virkelig denne serien. Jeg har også pyntet med ulike tredekor, som skrevet tidligere finner du masse av de hos Hobbykunst.


Jeg har skrevet på tall med en fineliner fra Stabilo, jeg har brukt svart men dette kan man velge selv. Som håndtak har jeg brukt kartnåler og malt de med metallic gullfarge fra Rayher. 


Under kalenderen har jeg brukt trekuler slik at den kommer litt opp fra bordet eller hylla den skal stå på.
- DT Tine -

You May Also Like

0 kommentarer