Hestekort med Stamperia sin sin Romantic Horsesserie

by - 10:00


Stamperia sin herlige Romantic Horses serie, er en serie jeg virkelig har falt for. Kortene er enkle å lage med motiver og trenger egentlig ikke så mye pynt, selv om jeg ofte liker at kort har en del detaljer.


Kortet er avlangt, pyntet godt med papir i lag på lag, med blomsterrester, balder, svirler og tilklippede bannere. Bladene her er laget med Heartfelt sitt Classic Rose blad.


Selve motivet er hentet fra arket Stamperia: Cards - Romantic Horses og er finklippet litt rundt blomstene i hjørnet- Alt er montert i lag på lag på lag med paneler og 3D puter, for å få litt dybde i kortet.


Bakgrunnsarket her er Stamperia: Lady with horse - Romantic Horses. Dette er et ark som gjør vondt langt inni hjerterota å bruke på baksiden, så lærdommen er å kjøpe flere ark. Bannerne her er klippet på frihånd. Under motivet er det lagt litt osteklut.


Innsiden er pyntet enkelt med paneler og skrivefelt. Hesteskoen med hesten er et utklippsark fra samme serie Stamperia: Horseshoe - Romantic Horses

Blingene i sølv er avklippede firkantede bling i sølv av et strassbånd fra Rayher. Dette båndet har jeg brukt utrolig mye. Klipper opp blingene i båndet og bruker disse. På dette båndet har du både runde og firkantede bling.


Baksiden er enkelt pyntet med panel og hestesko.

Ha en god scrappedag videre.


Scrappehilsen fra Kirsten.

 

You May Also Like

0 kommentarer