Popkortkort med tag- Invitasjon til filmkveld

by - 10:00

 Så er tiden kommet da vi igjen kan gå på kino og invitere til kinokveld. Eller kanske vi rett og slett skal invitere til en kveld med Nettflix hjemme? Uansett, så har Reminisce et fantastisk ark med popkorn, som er herlig i bruk.



Kortet er laget som en et flatt beger, med en tag oppi. Begeret er tegnet i Silhouette studio og kuttet ut med Silhouette på frihånd. Men her kan du selvfølgelig også kutte for hånd. Det er brukt kartong i sort, rødt og hvit og ikke noe annet mønsterark enn popkornarket.


Arket  Popcorn - Weekend Adventure, fra Reminisce: er enkelt og herlig. Jeg lker slike naturflige ark, som det er mulig å bruke til kreative ting ut av mønsteret på papiret. Rett og slett å bruke det som popkorn, enten på kort, bokser eller layoter.


Filmstripen her er fra et acetatark fra Kaisercraft, som er veldig gammelt. Her kan du gjerne bruke acetatstripen fra Tim Holtz istedet som er litt mindre og nettere.


"Filmkveld" er skrevet ut med printer og klippet til. Den sorte billetten, stjernen og "Invitasjon" er kuttet ut med Silhouette.


På baksien av tagen, er det plass til å skrive litt om invitasjonen




Baksiden av kortet er helt enkelt pyntet, med popkorn fra baksiden av tagen, og popkornoksen i hvit og rød kartong. Stempelet er fra Mathia design.




Da er det bare å invitere til filmbrusdag, filmkveld eller en date.

Ønsker dere en riktig god sommer.

You May Also Like

0 kommentarer