Et skjortekort, som åpnes i lag på lag.

by - 10:08

Her har jeg laget et skjortekort, som kan brettes ut i flere lag. Her har jeg brukt arket Paige Evans: #10 - Bungalow Lane fra American craft, til å lage skjortekort.



Jakken og vesten, er laget Paige Evans: #10 - Bungalow Lane fra American Craft. Det er brukt halvperler som knapper, Skjortelomma er laget med dies fra LDRS - Fancy Rectangles and layers die set. Jeg har brukt Distress Oxide i Broken China i kantene på skjorta. Det er fordi det ellers er vanskelig å skille deler av mønsterarket fra hverandre (som lomma, og ved knappene), der mørkt møter mørkt. Slipset, er klippet til på frihånd, og er laget i blå kartong



Skjorta og vesten er her klippet på frihånd, uten mal, dies eller kuttemaskin. Det er også funnet fram en liten del av en gammel smykkelenke som er limt på. Det er egentlig litt lurt med et lite lager av gamle smykkedeler, klokkedeler og lignende, for de er superfine til ulike scrappeprosjekter. Skjortekortet lukkes med enkle små magneter, som er gjemt under mønsterarket i skjorta.



Arket Paige Evans: #10 - Bungalow Lane, fra American craft.


Hele kortet åpnes. Her er det lagt til skrivefelt i midten av kortet. Den nedre delen er kuttet til med en diecuts med dies lagt over kanten, bare for å få med kanten på diesen. Livet smiler, er en herlig dies fra Papirdesign, kuttet i kobberkartong.

God scrappeuke videre. Scrappehilsen fra Kirsten.

You May Also Like

0 kommentarer