To sommergule kort med hjemmelaget bakgrunn og en utfordring

by - 10:00


Det er snart sommer, og da passer det fint med litt sommerlige kort. Disse er laget uten mønsterark, og kun med hvit, sort og gul kartong.


På det første kortet er bakgrunnen laget ved å lage stempel av bobleplast og Inkon3 gul stempelpute. Disse stempelputene er fantastisk fargesterke og anbefales veldig. Det sorte er et. bakgrunnstempel, stemplet med sort Inkon3 stempelpute. Her er den hvite kartongen med mønsteret på, lagt over sort kartong og gul kartong, før selve kortet, som er laget i hvit kartong. Her er det også surret sort sytråd rundt kortet, før teksten er montert. 


Stempelet her, er fra Spellbinders sitt stempelsett - All geek. Digger dette stempelsettet! Stempeltrykket er kuttet ut med dies fra LDRS - Fancy Rectangles and layers.




Neste kortet er laget laget på en litt annen måte. Her er den gule bakgrunnen laget ved å ha Inkon3 gul stempelpute på en sammekrøllet brødpose, og stemple med dette. Det er brukt samme sorte bakgrunnstempel som over med sort Inkon3 stempelpute. Her er sort sytråd lagt på kryss og tvers av kortet. Teksten er her klippet ut fra et mønsterark.




Hvor liten konvolutt kan man lage konvoluttkort av?


Så tilslutt kommer en liten utfordring jeg fikk for noen uker siden. Konvoluttkort har blitt populært. Så jeg ble utfordret til å lage konvoluttkort med noen mini, mini konvolutter.

Her er ihvertfall det første konvoluttkortet, med stempeltekst fra Mathia design stempler





Sommerhilsen fra Kirsten



 

You May Also Like

0 kommentarer