Filofaxen min trofaste følgesvenn.

by - 18:10

 Av alle Plannere/almenakkerder ute har jeg landet på Filofax. Akkurat den jeg har selv har ikke Hobbykunst inne nå. Men det er mange andre fine plannere å få tak i. Sjekk linken. 
HVORFOR PLANNING? 

Det kan være mange årsaker til hvorfor folk driver med planning. Selv har jeg holdt på med dette i alle år. Jeg liker å være kreativ i mine plannere. Liker å pynte opp sidene og skillearkene. Jeg kan bruke klistremerkerWashistemplerdiaserferdige dies cuts med mer. Her er det bare å la fantasien florere. Eller du kan rett og slett ha rene sider uten noen pynt. 

Jeg liker å ha kontroll på ting som skal skje, har skjedd, så derfor bruke jeg også filofaxen min til å skrive dagbok. Så du kan si filofaxen er min beste venn som er med meg på reiser, turer og jobb. Utenom selve almanakken har jeg også inndelt filofaksen min i forskjellige temaer som jeg synes er greit å holde orden på som, forskjellige tracker. Hund, hund med på tur, reiser, hobby, hus, hage og så videre. Så den er super som har plass til mye. Og jeg alltid har med det jeg trenger til enhver tid. 

Her er skillearket jeg har laget til Januar, så, jeg får delt opp månedene.
Nå legger jeg ut noen skilleark som er laget etter ønske og printet ut. Her er det bare å bruke fantasien.

UTSTYR


Finnes jo et av hav av tusjer, penner, oppbevaring  etc. Her kommer mine favoritter. 

Den rosa pouchen fra Filofax er bare et must til oppbevaring av skrivesaker mine. Favoritt kulepennen er også fra Filofax. Her finner du alt Hobbykunst har av filofaxer og utstyr. Og her finner du alle de andre planneren med utstyr Hobbykunst har å by på.

Mine favoritt tusjpenner er og blir Micron i forskjellige penntykkelser. Og vil du ha gode brusjtusjer anbefaler jeg  disse fra Koi.


Og denne fine denne er fin å oppbevare planning og utstyr
DT Janne

You May Also Like

1 kommentarer

  1. Heisann så fin filofax du har❤️ så smart det var med skilleark de likte jeg😍

    SvarSlett