Gaveboks med enhjørning

by - 10:00

De nye klippearkene til Hobbykunst med enhjørning, er fantastisk nydelige.  Dette er midt i blinken for små jenter (og kanskje litt større).  

Boksen er 14cm x 18cm og 6 cm høy. Lokket er 14,5cm x 18,5cm og 3 cm høyt.


Arkene på boksen er fra Prima sin serie Watercolor Floral Paper Pad. En nydelig serie, som passer så veldig godt til denne enhjørningeserien.


Esken har to rom, og i det ene rommet er det vindu med acetat. Her er det en liten enhjøring av typen badeand. Hobbykunst har også støpeformer med enhjørninger, hvis du heller vil ha med en liten hjemmelaget enhjørning her.



Enhjørningen er kuttet ut med min aller mest brukte dies, fra LDRS: Fancy Rectangles & Layers. Denne har gått ut av produksjon, men Hobbykunst har fremdeles et par eksemplarer igjen. Anbefales! Her er det brukt roser fra Papirdesign. Svirlen er dieset ut i mosegummi med glitter. Det gir en utrolig søt effekt. Innimellom er det brukt utklippselementer fra klippeark fra Stamperia - Elements - Lavender, som jeg synes passer utrolig godt til.



Vinduet er laget med plastark - acetat. Bølgene er laget med dies. Jeg tror min er en gammel dies fra LDRS, men du finner også bølgedies fra Rayher. Sirkelen rundt vinduet, er stanset ut i mosegummi med glitter med dies fra LDRS. Lignende dies kan du feks finne fra Marianne design. Ordet smil, er en dies fra Kaboks.



Innsiden av boksen er også pyntet. Her er det plass til en liten gave.

 

You May Also Like

0 kommentarer