Hello my friend

by - 09:00

Hei og hopp og god tirsdag! Elin her i dag, og jeg har et blomsterkort å dele, med et av stemplene i Magnolia Blossoms-settet til My Favorite Things


Jeg stemplet motivet med fadeout-blekk fra Inkon3 på X-Press It og fargla med Copics, før jeg klippet ut motivet. Jeg limte det på 1 mm 3D-puter på et panel lysegrå kartong som jeg hadde splattet med flytende hvit vannmaling fra Hero Arts for å få litt interesse i bakgrunnen. Jeg limte det grå panelet midt på kortfronten med 3D-teip, her er det mye dimensjon. 


Jeg stanset ut Hello tre ganger i hvit kartong og limte oppå hverandre. Dieen var i et diesett som fulgte med Gemini Jr.-maskinen min da jeg kjøpte den for et par år siden, men det er første gang jeg har brukt den. Ting tar tid ;) 


Jeg stemplet og embosset en tekst fra Leaf Clusters-settet til Altenew på mørkegrå kartong, limte to ekstra strimler grå kartong under og limte hele sulamitten under die cuten. Ved å legge to ekstra lag under er de to nå i flukt. Til slutt limte jeg på noen paljetter på og rundt blomstene og teksten. Cluet med å bruke paljetter er å ikke spre dem for alle vinder, men å samle dem på de stedene på kortet der "det skjer noe". Hvis jeg hadde satt paljetter øverst i venstre hjørne på kortet hadde ikke det sett bra ut, men ved å bruke dem der det allerede er noe fra før får man et mye mer harmonisk design. 


You May Also Like

1 kommentarer