Julekalender 6. desember - Bokser med tags

by - 09:00

Perfekte små gaver til vertinner, familie og venner!

I denne luka har vi laget inspirasjon på hjemmelaget bokser med gavelapper oppi.

På første boksen er det brukt mønsterark fra 49 and Market, Studio Light og Maja design, samt kraftkartong fra Rayher. Det er også brukt dies fra Papirdesign. Tagene er stanset ut fra Lawn Fawn dies, og her er det brukt små rester og tre-stæsj fra Rayher. Noe av det tre-stæsjet som er brukt er Snøfnugg, Nisser og Juletrær.

Boks nr 1

Mal til boks (liten pizzaeske)

Kutt kartong i størrelsen 14 cm x 25,5 cm

Score på 2,5 cm rundt på alle sidene

Score så på 11,5 og 14 cm på langsiden for bretten i midten. Kutt inn der det er merket med oransje og lim sammen som det er vist i denne bloggposten. Boks nr 2

Her er det laget et sett med helt enkle tags av Prima sin juleserie Christmas Sparkle. Et av arkene i blokka, er allerede tegnet inn som ulike tags. Dette er kuttet opp, og tagsene er pyntet helt enkelt med blomster, diecutstekst og diecuts fra samme serie - Emphemera.


Forsiden på magebeltet på boksen er laget for å passe etter størrelsen på motivet på mønsterarket.


Boksen kan åpnes, og du ser et vindu og tagsene inni. 


Tagsene ligger inne i skuff i boksen. Jeg liker godt at det er en snor eller et bånd i tagsene. Her er det fløyelsbånd med glitter, fra Rayher,  som er brukt sammen med flettet tråd i sølv og natur fra Rayher og dekortråd i metall fra Rayher.


Alle tagsene er relativt enkelt pyntet. De trenger ikke være kompliserte. Veldig mange bare hiver gavetags etter at gaven er pakket opp. Men det er uansett fint å gi en enkel hjemmelaget tags på gaven. 

Flere av tagsene har fått motiver med utklipp fra Christmas Sparkle kolleksjonen til Prima. Diesen med teksten "Juleklem" er fra Papirdesign. Blomsten er laget med Heartfelt sitt Classic Rose sett.

Laget av DT Kirsten

Boks nr 3


Her er det laget en lik boks som boks nr 2, men med den er pyntet litt annerledes. Her ligger det også litt andre tags i selve boksen. Her er det også tatt utgangspunkt i Prima sin juleserie Christmas SparkleDenne boksen åpnes på samme måte som boksen før, og har et ovalt vindu hvor tagsene kan vises.


Tagsene ligger i en skuff inne i boksen.


Et av arkene i blokka, er allerede tegnet inn som ulike tags. Dette er kuttet opp, og tagsene er pyntet helt enkelt med blomster, diecutstekst og diecuts fra samme serie - Emphemera.

Blomstene er laget med Heartfelt sin Classic Rose, stempel, dies og embossingplatform. I midten av blomstene, er det brukt mini glasskuler. Disse glasskulene kommer i ulike farger, og det er tre ulike størrelser i en pakke. De er utrolig mye kuler i hvert glass, og de er sånn sett utrolig drøye.


Laget av DT Kirsten

BOKS nr 4.

Her har jeg laget etter en mal jeg fant på nett beregnet til marsipangris. Dekorerte selve boksen med det dette flotte arket fra Maja design. Det store kristornet jeg har brukt kommer fra dette settet fra Studio Light og God jul diesen jeg har brukt kommer i fra Papir design. Og så har jeg brukt denne Julestjernen.


Inni boksen har jeg leg laget noen tags og dekorert med diverse forskjellige dieser jeg har liggende.

DT Janne.
You May Also Like

0 kommentarer