Bullet Journal

by - 08:36

 Bullet Journal eller Bujo som det blir forkortet til er noe jeg har fått øynene opp for. Synes det er morro å lage sine egne oppsett, og å variere på dem. Ingen uker blir like. De første månedene lagde jeg min bujo i en egen dottbok. Og da glemte jeg bort den flotte Filofax Holborn personalen min. Men så oppdaget jeg de hadde dott-ark til filofaxen min. Så nå har jeg anskaffet meg det og laget min første bujo i min flotte Filofax. 


Det er bare å lage de oppsettene en liker, eller variere de slik jeg har gjort. Mange velger å tegne og fargelegge pynten selv, men for en som meg som ikke er flink til å verken tegne eller fargelegge er det greit å bruke klistremerker / stickers eller dies cuts / utklippsark. I mai har jeg brukt ett utklippsark fra denne blokken til Stamperia




Her ser dere et par sider jeg har laget. Det flotte Penalet dere også ser på bildet er også fra Filofax og er å få tak i på Hobbykunst.  Mange har spurt meg hvilken tusjpenner jeg bruker til planning. Etter å ha testet ut mange typer har jeg havnet på tusjpennene fra Micron og er lykkelig eier av dette settet. Ellers er jeg også veldig glad i Koi-tusjene du får kjøpt både i pakninger og løse. 

Når jeg bare skal ut en liten tur og ha liten veske med meg bruker jeg denne som også er fra Filofax.  Denne er laget av 100% vegansk cellulose og arkene inni er lager av resirkulert papir. 



Ønsker deg en flott dag!

🌸Janne🌸


You May Also Like

1 kommentarer